Ha hela Österlen redo i din bakficka

VAR APP fyra element

Smakprov på några kategorier - klicka gärna!

Appen bjuder på många nyheter

  • Upplev och upptäck Österlen med omnejd på ett helt nytt sätt - i appformat
  • Äntligen blir det smidigt och enkelt att hitta till allt du vill upptäcka.
  • Supersmidigt sätt att upptäcka det du faktiskt inte fanns på Österlen med omnejd.

Vanligt förekommande frågor

Vi har efter mycket funderande beslutat oss för att ta bort Android-versionen på Google Play och istället satsa på två versioner på Apple Store. "PRO" och "PROVA PÅ".

Absolut, finns det både karta och köranvisningar i appen. Allt för att du snabbt ska få en uppfattningar om vart ditt favoritmål ligger och hur du bäst tar dig dit.

 

I appen finns mellan 800-900 olika turistmål på Österlen & Ystad. Anledningen till att siffran variera, är för att utbudet hela tiden fylls på med nytt eller tas bort. Efter ett gediget arbete som tog cirka ett år, har vi samlat uppgifter om Sevärdheter, Aktiviteter, Butiker, Boenden och var man bäst kan äta. Och så mycket mer. 

Prova på-versionen är tänk som just det - prova. Ladda ner appen och se om strukturen och upplägget är vad du förväntat dig. scrolla, titta, undersök och för den delen, se om du vill uppgradera till PRO och få 700 eller fler turistmål.

Helt enkelt av den enkla anledningen att vilken app är gratis? Det har tagit oss mycket lång tid att koda, programmera och strukturera den. För att den skulle vara helt fri att ladda ner, är det tvunget att den antingen sponsras eller att vi blir beroende av något bolag. I nuläget känns det viktigare för oss att vara oberoende men inget är skrivet i stjärnorna. Kanske kan detta förändras framöver.

Om du har ett företag inom turistnäringen kan du ta kontakt med oss för att läggas till, kostnadsfritt. Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer. foretag@vipaosterlen.com

Nej, inte då. Vi är en enskild firma som driver denna sida och har gett ut apparna på Appstore. Därför är ert stöd extra viktigt. Ni ska bara veta hur mycket det gör att ni gillar, lägger till oss och stödjer vårt arbete. Ni är helt enkelt anledningen att all möda mynnar ut i en belöning. Hoppas på mycket nöje när ni laddar ner, scrollar och att ni hittar riktigt många turistmål att besöka.

doubtful
VAR APP 900x675 1

Massvis med Sevärdheter och Aktiviteter

Ha allt hela Österlen & Ystad i fickformat, köranvisningar och över 900 turistmål

Gul 450x450 1 e1644856465673

VIPå Österlen PRO

För iOS på Appstore
Fantastiskt att ha allt samlat!
Free logotype GRON e1644331741641

VIPå Österlen PROVA PÅ

För iOS på Appstore
Nu kan jag prova lite innan jag köper